image description

2017 Alle rechten voorbehouden door © Harry van Hest

Moderator/Presentator

Contact

Animator

Ooit noemde iemand Harry ‘A man for all seasons’! En wat betreft zijn segment ‘communicatie’ in de evenementenwereld, is dat zeker het geval. Of het nu is als presentator, spreker, moderator, interviewer of animator, Harry voelt zich in elk van deze disciplines helemaal top.

Want ook als animator heeft Harry meer dan zijn sporen verdiend!

Wat is eigenlijk een goeie animator en wat is het verschil met een presentator?
Een goeie animator is ahw een presentator die in staat is om ook zonder microfoon zijn publiek te ‘animeren’.
Een animator heeft ook doorgaans de permissie van zijn opdrachtgever om op een klassevolle manier iets directer, soms zelfs ‘stouter’ contact te zoeken met zijn publiek.
Een animator is iemand die van ‘s ochtends 10 uur tot ‘s avonds 22 uur op een heerlijke zomerdag zijn publiek weet te enthousiasmeren op en bij een podium ergens op de dijk van een zonnige kustplaats.
Of iemand die in een grootwarenhuis van ‘s morgens vroeg tot sluitingstijd op een ludieke manier de commerciële boodschappen weet over te brengen zonder monotoon en/of storend te worden.
Een animator doet straatinterviews, spelletjes met kinderen, acts met volwassenen, omroepen via intercom, rollenspellen, zet typetjes neer, etc.. en ook al deze disciplines zijn Harry helemaal toevertrouwd.
Ook tijdens zijn presentaties kan hij desgewenst een stukje animatie inbouwen, de opdrachtgever bezorgt bv een draaiboek of doet een voorstel en Harry gaat aan de slag.
Aarzel dus niet hem te vragen voor een ludieke extra, want zo’n animaties zijn voor hem als de kers op de taart.

Harry van Hest - Animator

Harry van Hest - video: Animator
Animator - gebracht door gastspreker Harry van Hest

Harry van Hest - video - Animator
Animator - gebracht door gastspreker Harry van Hest

Testimonials

Would you like more information?

Would you like more information about the possibilities for you event, or are you looking for a coach who can sharpen your communication skills?
Then you can always contact us without obligation via the following link: