image description

2017 Alle rechten voorbehouden door © Harry van Hest

Blogartikel

28 co - MET JOUW BEDRIJF VOL ENERGIE HET NIEUWE JAAR IN

Jullie publiek reageert gegarandeerd zoals of de foto’s!

Een energie-boost voor het hele bedrijf, da's ideaal om het nieuwe jaar mee te starten! Allicht kondigen er zich ook bij jullie veranderingen aan, of borrelen er nieuwe ideeen betreffende de algemene communicatie en uiteraard wil je vooral nu de teamgeest een nieuwe impuls geven. Perfect moment om Harry van Hest en keer uit te nodigen met zijn energiser TO BE ENERGISED OR NOT TO BE ENERGISED: THIS IS THE ANSWER ! Hij biedt jullie dan ook een voordracht die al die aangehaalde elementen omvat (aangevuld met een intake van jullie kant) en bovenal garandeert hij dat jullie publiek zal reageren zoals op de foto’s hierbij, zo niet hoeft u niets te betalen, zelfs geen vervoeronkosten!! 

Hoe kan dat?  Die garantie !?! 

Wel Harry heeft geleerd in zijn corporate- en trainers-carrière, dat drive, enthousiasme en passie kunnen ‘getriggerd’ worden! Reken daarbij dat hij jaren voor televisie heeft gewerkt en leerde hoe je het je bij elk publiek dat animo kunt kanaliseren naar specifieke aandachtspunten en het wordt als vanzelf duidelijk. Reken daarbij dat hij de laatste 10 jaar via zijn signature keynotes van de 'Klanten Wegjaag Club' en Motivational heel goed weet wat in bedrijven de samenhorigheid  opwaardeert en het plaatje is helemaal compleet.

Zowel in het binnen- als in buitenland bewees hij dan ook bij diverse soorten publiek dat zijn enthousiasme zo aanstekelijk is dat hij zonder schroom zijn hogervermelde garantie kan waarmaken ‘So what do you loose!?!’. Kijk even naar de testimonials van zij die het al een keer meemaakten via:  https://www.gastspreker-harry.be/nl/gastspreker/topic-3487/To+be+Energised+or+not+to+be+Energised%2C+this+is+the+Answer/
 

487 likes

Wenst u meer informatie?

Wenst u meer informatie omtrent de mogelijkheden voor uw evenement, of zoekt u een coach die uw communicatieve vaardigheden kan aanscherpen?
Dan kan u altijd vrijblijvend contact opnemen via volgende link: